A biztonság továbbra is elsődleges prioritásunk az idei ünnepi szezonban - Wegmans (2024)

A folyamatban lévő egészségügyi világjárvány közepette az idei ünnepi szezon minden korábbitól eltérő lesz. Míg sokan új, biztonságos módokon gondolkodnak, hogyan ünnepelhetik meg az ünnepet a barátokkal és a családdal, mi a Wegmansnál arra összpontosítunk, hogy dolgozóink és vásárlóink biztonságban legyenek az évnek ebben a forgalmas időszakában üzleteinkben. A biztonság továbbra is elsődleges prioritásunk az idei ünnepi szezonban - Wegmans (1)

A társadalmi távolságtartást az egész üzletben ösztönözzük.

Biztonság az üzleteinkben

A világjárvány kezdete óta extra lépéseket tettünk annak érdekében, hogy létesítményeink és üzleteink továbbra is biztonságos munkahelyek és üzletek maradjanak. Az elmúlt nyolc hónap során sokat tanultunk arról, hogy mi működik és mi nem. A tavasszal bevezetett biztonsági intézkedések közül számosat továbbra is alkalmazni fogunk, és néhány új intézkedést is bevezetünk. Mi:

  • Folytatjuk az elkötelezett takarítócsapatok alkalmazását. Ezek a csapatok felelősek a nagy érintkezési pontok fokozott higiéniájáért az egész üzletben, valamint a mindennapi higiéniai gyakorlataink gyakoribbá tételéért. A bevásárlókocsikat is rendszeresen fertőtlenítik a nap folyamán.
  • Márkakereskedéseinket jóval a kapacitáshatárok alatt működtetjük. A csúcsbevásárlási órákban az áruházi csapataink emberszámlálókat használnak, hogy biztosítsák, hogy a csökkentett kapacitáshatárokon belül maradjunk. Emellett az üzletvezetőket arra ösztönözzük, hogy szükség esetén zárják be az ajtókat, és irányítsák az emberek beáramlását az üzletbe.
  • Korlátozott ülőhelyeket tartunk a Market Café területeinken (ahol az ülőhelyek engedélyezettek).
  • Kiegészítő kézfertőtlenítő állomásokat biztosítunk az egész üzletben és minden pénztárnál.
  • Követeljük meg a pénztárosoktól, hogy legalább óránként egyszer tisztítsák és fertőtlenítsék a pénztárgépszíjat és a pénztárgépállomást, valamint 30 percenként tartsanak kézmosási szünetet.
  • Ösztönözzük a társadalmi távolságtartást az üzlet egész területén a padlón elhelyezett vizuális jelzőkkel.
  • Használjunk plexiüveg pajzsokat a kiszolgálóhelyeken és a pultokon az egész üzletben.
  • Követeljük meg minden alkalmazottunktól, hogy minden műszak kezdete előtt elvégezzen egy wellness-ellenőrzést.
  • A legnagyobb forgalmú üzleteinkbe élő kültéri kamerákat telepítünk, hogy a vásárlók online láthassák, milyen nagy a forgalom az üzletben.
  • Az alkalmazandó helyi vagy állami előírásoknak megfelelően a vásárlóknak és az alkalmazottaknak arcvédő viselését követeljük meg üzleteinkben.

Érintésmentes vásárlás az üzletben

Az üzleteinkben tett biztonsági intézkedések mellett azok a vásárlók, akik az érintésmentes vásárlási módot részesítik előnyben, mostantól kihasználhatják az új Wegmans SCAN alkalmazásunkat, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy vásárlás közben beolvassák és becsomagolják az élelmiszereiket. A vásárlás befejezése után egyszerűen menjen az önkiszolgáló pénztárhoz, szkennelje be a képernyőn megjelenő vonalkódot a rendelés megjelenítéséhez, fizessen, és már mehet is tovább.

Tudjon meg többet, és tekintse meg a részt vevő üzletek listáját.

A biztonság továbbra is elsődleges prioritásunk az idei ünnepi szezonban - Wegmans (2)

A vásárlók, akik az érintésmentes vásárlási módot részesítik előnyben, mostantól kihasználhatják az új Wegmans SCAN alkalmazásunkat.

Élelmiszerek és ételek átvétele és kiszállítása

Ha inkább az otthon biztonságából szeretne vásárolni, egyszerűen vásároljon velünk a Wegmans.com oldalon vagy a Wegmans alkalmazáson. Minden áruházunkban lehetőség van online rendelésre, és arra is, hogy az élelmiszert a járdaszegélyen vegye át, vagy házhoz szállíttassa. Arra bátorítjuk vásárlóinkat, hogy az ünnepi szezonban is használják ki ezeket a szolgáltatásokat. Mivel a világjárvány idején egyre több vásárló fordult az online élelmiszervásárlás felé, az Instacarttal közösen egy új programot vezettünk be, amelynek keretében a Wegmans munkatársai az Instacart technológiájával vásárolják meg a vásárlók járdaszéli rendeléseit. Az Instacart-vásárlók továbbra is a kiszállításos rendeléseket vásárolják meg. Ez a program lehetővé teszi, hogy egy adott napon több vásárló megrendelését teljesítsük. Először rendel online? Tudja meg, hogyan.

A Wegmans Meals 2Go segítségével a vásárlók ízletes ételeket, például friss szendvicseket, pizzát, szusit és sok mást rendelhetnek elvitelre, járdaszéli átvételre vagy érintés nélküli kiszállításra. Az idei ünnepek alkalmából örömmel kínálunk vásárlóinknak egy új és továbbfejlesztett online rendelési élményt is a Wegmans.com/catering2go oldalon vagy a Meals 2GO alkalmazáson keresztül. Az ünnepi előételek, köretek és desszertek, valamint a komplett vacsorák, mint például a finom, kézzel faragott pulykavacsora, már előrendelhetőek. Az ünnepi vacsorák csak elvitelre állnak rendelkezésre. A hétköznapi catering-kedvencek, mint a francia csirke, a zöldségtálcák, a szendvicses tálcák és sok más étel is elérhető.
Tippek vásárlóinknak
Arra bátorítjuk vásárlóinkat, hogy tartsák szem előtt a következő tippeket, amikor elkezdik tervezni az ünnepet:

  • Tervezzenek előre. Az ünnepek előtti 2-3 nap általában a legforgalmasabb az üzleteinkben. Az ünnepi bevásárlást ossza két útra – az egyiket jóval előre az éléskamra alapanyagaiért, a másikat pedig közelebb az ünnephez a friss termékekért.
  • Vásároljon egyedül vagy kis csoportokban. Mivel továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy üzleteinket jóval a kapacitáshatár alatt üzemeltessük, arra biztatjuk vásárlóinkat, hogy amikor csak lehetséges, vásároljanak egyedül vagy kis csoportokban. Ez megkönnyíti a vásárlók számára a szociális távolságtartást az üzletben, ugyanakkor lehetővé teszi számunkra, hogy minimálisra csökkentsük annak szükségességét, hogy ellenőrizzük a vásárlók áramlását az üzletben.
  • Adja le online rendeléseit előre. A Wegmans.com oldalon vagy a Wegmans alkalmazáson keresztül az online élelmiszerbeszerzések akár hét nappal előre is leadhatók.
  • Rendelje meg időben az ünnepi ételeket. A karácsonyi rendelések leadásának határideje december 21-én, hétfőn 16:00 óra (amíg a készlet tart). Kérjük, az ünnepi étkezési megrendelésekre 24 órát szánjon.

Karácsonyi és újévi üzletek nyitva tartása

Munkavállalóinknak lehetőséget biztosítunk a karácsonyi ünnepek megünneplésére, ezért üzleteink december 24-én, csütörtökön 18 órakor bezárnak, és december 26-án, szombaton reggel 6 órakor nyitnak ki újra, kivéve a brooklyni és massachusettsi üzleteinket, amelyek reggel 7 órakor nyitnak ki újra.

Az újévi ünnepek alkalmából üzleteink december 31-én, csütörtökön este 8 órakor zárnak be, és január 1-jén, pénteken reggel 6 órakor nyitnak ki, kivéve a brooklyni és massachusettsi üzleteinket, amelyek reggel 7 órakor nyitnak ki.

A biztonság továbbra is elsődleges prioritásunk az idei ünnepi szezonban - Wegmans (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Delena Feil

Last Updated:

Views: 6003

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Delena Feil

Birthday: 1998-08-29

Address: 747 Lubowitz Run, Sidmouth, HI 90646-5543

Phone: +99513241752844

Job: Design Supervisor

Hobby: Digital arts, Lacemaking, Air sports, Running, Scouting, Shooting, Puzzles

Introduction: My name is Delena Feil, I am a clean, splendid, calm, fancy, jolly, bright, faithful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.