Autoverhuur Utrecht | Hertz Huur een Auto (2024)

  1. Home
  2. Autoverhuur
  3. Nederland
  4. Utrecht

Meest recente updates met betrekking tot COVID-19 (Coronavirus)

Waarom Hertz?

  • Reserveer direct voor onze beste prijsgarantie*
    Heb je dezelfde Hertz auto voor minder gevonden? Wij bieden dezelfde prijs plus 10% korting.
    Voorwaarden zijn van toepassing.
    *Van toepassing op boekingen die rechtstreeks via de websites van Hertz worden gemaakt. Voorwaarden zijn van toepassing. Klik hier voor de volledige voorwaarden van de beste prijsgarantie
  • Gemakkelijk reserveringen wijzigen of annuleren*
    Plannen wijzigen. Annuleer gratis tot 2 dagen voor het ophalen.
    Voorwaarden zijn van toepassing.
    *U kunt maximaal 2 wijzigingen in uw reservering aanbrengen. Administratiekosten en annuleringskosten kunnen van toepassing zijn als de reservering minder dan 48 uur voor de ophaaltijd wordt geannuleerd. Huurvoorwaarden, kwalificaties en vereisten zijn van toepassing.
  • Leden besparen tot 10%*
    Word gratis lid van Hertz Gold Plus Rewards®en bespaar op je huurauto.
    Voorwaarden zijn van toepassing.
    *Tot 10% korting op het Hertz basistarief geldt voor huren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en de Benelux. 5% geldt voor de rest van de wereld. De korting is van toepassing op het vermelde basistarief (exclusief belastingen en andere kosten). Het is niet van toepassing op aangesloten tarieven of tarieven die al zijn afgeprijsd. Voorwaarden zijn van toepassing.
  • Rij elektrisch
    Kies uit een van de grootste EV-verhuurvloten ter wereld en ga brandstofvrij rijden.

Huur een auto in Utrecht met Hertz

Huur een auto in Utrecht, een van de oudste steden van Nederland. Utrecht ontstond in de Romeinse tijd, als fortificatie aan de Limes. Door de centrale ligging heeft de stad altijd een belangrijke rol gespeeld in ons land.

Huur dus een auto voor een weekendje Utrecht, en beklim de beroemde Domtoren. Of wat dacht u van slenteren langs de Oude Gracht, of een bezoekje aan het Spoorwegmuseum? Utrecht is met Hoog Catharijne ook dé Nederlandse winkelstad bij uitstek.

Utrecht ligt midden in ons land, en u bent dus nooit ver van andere steden verwijderd. Zowel Amsterdam en Rotterdam liggen op ongeveer drie kwartier rijden, en Arnhem is binnen een uur te bereiken.

Hertz biedt een ruime keuze aan elektrische en hybride auto’s. Door een elektrische auto te huren bij Hertz rijdt u zorgeloos door de milieuzone van Utrecht.

',"Mo-Fr 0800-1800, Sa 0800-1200, Su 0900-1100","UTCC60",{"35":"Y","36":"Y","4":"N","18":"N","47":"N","43":"N","17":"N","46":"N","33":"N","52":"N","53":"N","7":"N","55":"N","6":"Y","5":"Y","30":"N","22":"N","56":"N","1":"N","54":"N","38":"N","2":"Y","16":"N","3":"N","60":"N","42":"N","39":"N","25":"N","23":"N","11":"N","51":"N","50":"N","58":"N","37":"N","10":"N","14":"Y","34":"N","26":"N","31":"N","32":"N","8":"N","12":"N","57":"N","28":"N","13":"N","59":"","49":"N","40":"N","41":"N","21":"N","45":"N","9":"N","20":"N","19":"N","48":"N","24":"N","27":"N","44":"N","15":"N","29":"N"},"Netherlands"],];

Pickup LocatiesUtrecht

  • Jaarbeurs

    Openingstijden: Mo-Fr 0800-1800, Sa 0800-1200, Su 0900-1100

    Adres: Jaarbeurs Entree West Hal 10, , Return address: Jaarbeurs Parking P6 Ground floor.

    Telefoonnummer: 31-0-30-2941-428

Sluiten

Reserveer een auto

Rijden in en rond Utrecht

Autoverhuur Utrecht | Hertz Huur een Auto (2)

Parkeren in Utrecht

  • Q-Park La Vie (3511 BR) ligt in de buurt van het Beatrix Theater, het Domplein en Hoog Catharijne en beschikt over 344 parkeerplaatsen en 6 oplaadpunten voor uw elektrische huurauto.
  • Q-Park Galgenwaard (3584 AA) ligt vlak bij de Universiteit Utrecht en beschikt over 1008 parkeerplaatsen en 41 oplaadpunten.
  • P+R Westraven (3526 LA) ligt zeer gunstig aan de A12, en beschikt over 1385 parkeerplaatsen en 9 oplaadpunten.

Een elektrische auto huren in Utrecht

Oplaadpunten in Utrecht

Utrecht telt meer dan drieduizend publieke en semi-publieke oplaadpunten, en beschikt dus over een uitstekende laaddichtheid. Reden te meer dus om een elektrische auto te huren in Utrecht.

Milieuzone in Utrecht

De milieuzone in Utrecht is verboden voor dieselvoertuigen met een emissieklasse van 3 of lager. Vanaf 2025 zullen ook dieselvoertuigen met emissieklasse 4 niet meer welkom zijn. Door een elektrische auto te huren in Utrecht kunt u dus gaan en staan waar u wilt.

Belangrijkste wegen in Utrecht

  1. De A12verbindtDen Haagmet het Ruhrgebied in Duitsland, via Gouda, Utrecht en Arnhem.
  2. De A2is een noord-zuidroute van Amsterdam naar deBelgischegrens bij Eijsden, via Utrecht, Den Bosch, Eindhoven enMaastricht.
  3. De Ring Utrechtloopt rond de stad Utrecht en bevat het knooppunt Oudenrijn.

Van Utrecht naar Schiphol Airport

Huur een auto in Utrecht en sta binnen 45 minuten op Schiphol Airport.

  1. Ga de Ring Utrecht/A2/E35 op bij Leidsche Rijn vanaf de Waterlinie.
  2. Ga verder op de A2/E35. Neem afslag A9 naar de Ceintuurbaan Zuid in Schiphol. Neem de afrit E19/A4 vanaf de A9.
  3. Vervolg de weg naar Ceintuurbaan Zuid.

Van Utrecht naar Breda

Met een huurauto van Hertz legt u in ongeveer een uur de 72 km tussen Utrecht en Breda af.

  1. Ga via de Nachtegaalstraat, Maliebaan en Waterlinieweg naar de A28.
  2. Volg de A27 en neem de afrit 15-Breda.
  3. Blijf de Franklin Rooseveltlaan volgen tot de Graaf Engelbertlaan.

EV Collectie = 100% spanning

Bij Hertz kun je nu ook voordelig een elektrische auto huren bij tal van locaties door heel Nederland. Ervaar de nieuwe rijbeleving en kruip achter het stuur van één van onze volledig elektrische modellen. Vanaf een compacte Renault ZOE tot aan een luxueuze Tesla Model S, de sportieve acceleratie en de souplesse van het rijgedrag brengt een glimlach op ieders gezicht. Daarbij kunt u besparen op de brandstofkosten van uw reis door de lage stroomkosten.

Een snelle gids voor Utrecht

Autoverhuur Utrecht | Hertz Huur een Auto (3)

Beste hotels in Utrecht

Moxy Utrecht

Helling 1, 3523 CB Utrecht (Oplaadpunt: Pelikaanstraat 14)

Moxy Utrecht bevindt zich op loopafstand van de binnenstad en de Koninklijke Jaarbeurs. Het hotel beschikt over een restaurant, een fitnessruimte en een groot terras. De kamers zijn slim en ruimtebesparend ingericht, en zijn van alle gemakken voorzien.

Grand Hotel Karel V

Geertebolwerk 1, 3511 XA, Utrecht (Oplaadpunt: Geertebolwerk 1)

Dit unieke vijfsterrenhotel ligt in het hartje van Utrecht en biedt kamers waarin moderne en historische stijlen gecombineerd worden. Er is een restaurant en een fitnessruimte, en het hotel beschikt over een grote tuin om even helemaal te ontkomen aan de drukke stad. U kunt uw elektrische huurauto voor het hotel opladen.

Hotel Mitland

Arienslaan 1, 3573 PT, Utrecht

Dit hotel ligt aan het water en biedt uitzicht op het oude Fort de Bilt. U kunt hier terecht in het bowlingcentrum, het omliggende park en de sauna, het Turks bad en het zwembad. Het hotel beschikt over een privéparkeerplaats met twee oplaadpunten, ideaal dus als u een elektrische auto huurt in Utrecht.

Beste restaurants in Utrecht

Restaurant Le Jardin

Mariaplaats 42, 3511 LL Utrecht (Oplaadpunt: Mariaplaats 24)

Restaurant Le Jardin werkt zoveel mogelijk met seizoensgebonden, biologische producten, en inspireert zich op de Franse keuken. U kunt er genieten van een meergangenmenu en de kaas van de dag. Daarnaast beschikt het restaurant over een prachtige tuin, waar u hangplanten, buitenplanten, potten, vazen en cactussen kunt kopen.

Pampalini Lunchroom & Coffee

Wittevrouwenstraat 14, 3512 CT, Utrecht (Oplaadpunt: Wittevrouwenkade 4)

Bij deze lunchroom kunt u terecht voor een lekker broodje, een kopje koffie en warme Perzische lunchgerechten. De smoothies zijn huisgemaakt, en de thee is bereid met kruiden uit Iran.

De Goedheyd

Hamburgerstraat 17, 3512 NP Utrecht (Oplaadpunt: Groenestraat 9)

Restaurant De Goedheyd serveert menu’s van vier of vijf gangen en gebruikt hiervoor invloeden van over de hele wereld. Onder de specials van het sfeervolle restaurant vallen de Wagyu en foie gras.

Beste bezienswaardigheden in Utrecht

De Dom

Domplein 9, 3512 JC Utrecht (Oplaadpunt: Jansdam 14)

Lang was de buurt rond het Domplein het religieus centrum van Nederland. De Domtoren is met zijn 112 meter en 425 treden ook de hoogste kerktoren van ons land. U kunt met een gids naar boven om meer te leren over de rijke geschiedenis van de kerk en zijn beroemde toren.

RietveldSchröderhuis

Prins Hendriklaan 50, 3583 EP Utrecht (Oplaadpunt: Gabriël Metsustraat 5)

Het Rietveld Schröderhuis werd in 1923-1924 ontworpen door Gerrit Rietveld. Hij inspireerde zich op de nieuwe kunstbeweging De Stijl. Sinds 2000 staat het huis op de UNESCO-werelderfgoedlijst, en u kunt het samen met een gids bezoeken.

Spoorwegmuseum

Maliebaanstation 16, 3581 XW Utrecht (Oplaadpunt: Hugo de Grootstraat 44)

Door zijn centrale ligging is Utrecht al sinds de industriële revolutie het hart van de Nederlandse Spoorwegen, en het is dan ook niet vreemd dat het Spoorwegmuseum in Utrecht is gevestigd. Een leuk uitje voor jong en oud!

Bekijk alle Hertz-locaties in Nederland

Aanverwante artikelen

Ontdek de natuur van de Waddeneilanden Bestemming Gidsen De vijf leukste dagtrips vanaf Utrecht Bestemming Gidsen Delicious Drives, dag 3: De stad en de natuur combineren met Arnhem en de Veluwe Delicious drives Hertz Martin Ovenweg Utrecht

Bekijk alle artikelen

Autoverhuur Utrecht | Hertz Huur een Auto (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated:

Views: 6408

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.